Hmm...

Hmm.. Surfade lite på Ytuben och hittade detta klipp. Det jag vill highlighta är det han säger vid 3.10! Enligt honom har folket i Sverige inte nån koll när det kommer till Dancehall n Reggae. De är ju sant om man pratar om svenska folket överlag tyvärr. So I guess I canät blame him, bara lite tråkigt att han åker hem till Jamaica med den uppfattningen. Antar att har inte träffade rätt folk ;)

Men visst ere så, Sverige ligger lite efter, se bara på the UK tex, their all up innit. De har dansare, fester, tävlingar, selectas, djs, FESTIVALER, klubbar osv. Basically, they got their own mini jamaica ova there. Visst, få saker har vi här med men det är inte i närheten! Men det kommer... Sakta men säkert, det kommer!
  
Vill ha hit gärna dansarna och artisterna så de kan visa what's it all about. Visst, de finns ett fåtal av oss som vet och uppskattar the culture of dancehall n reggae 4 real här i Sverige, som gör det på riktigt, NOT because of some hype thing (Big ups, ni vet vilka ni är!!!). Men det hade varit UNDERBART om resten skulle förstå det också.
För when u do, NOTHING COMPARES to it!!!

Bless // Q


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0