Jo men Javisst.. liten updatering....

-Performance in Gothenburg as "background dancers n "singers"(jo då vi skratta minst lika mycket åt det vi med) at a BMW release!
(Klipp från den underbara rymliga resan ner tidigt på morgonen samt klippet från DEN så kallade träningen kommer strax)

-MMA-Galan...Ännu än Sista sekunden grej, inget nytt med att träna o schemalägga uppvisningar sådär någon dag kanske en timme innan... skärpning kanske?

-Förslaget om Tjejgruppen i Botkyrka, godkändes och bemöttes med en positiv inställning och stöd från cheferna.. så snart blir det aktivt!! (Måste säga att jag är väldigt tacksam för att ni ville ha mig som er ledare för tjejgruppen och  jag är väldigt stolt över vad ni har åstadkommit under en sån kort tid, ni sprider så mycket glädje VARJE träning, uppskattar verkligen det/ Big Moma)

-Planeringar för avslutnings showerna i December är i full rulle!!!* (Inget ni vill eller kommer missa, it's tooo funny so we just gotta share this) det blir sammanlagt 2-3 shower och ca 100 elever... Gonna b intrestin!?
*för mer Info om oss och våra kurser så kan ni kontakta oss via vår mail, Enough.Productions@gmail.com

-Att Enough kommer tillbaka till DC* (DanceCenter Stockholm) VT-10, is underconstruction..
*Innebär att de andra jobb erbjudanderna har vi tackat nej till för nu iallafall...

-Mer? Ett och annat finns på tal.. Mer info KANSKE kommer

Over And Out




Hmm...

Hmm.. Surfade lite på Ytuben och hittade detta klipp. Det jag vill highlighta är det han säger vid 3.10! Enligt honom har folket i Sverige inte nån koll när det kommer till Dancehall n Reggae. De är ju sant om man pratar om svenska folket överlag tyvärr. So I guess I canät blame him, bara lite tråkigt att han åker hem till Jamaica med den uppfattningen. Antar att har inte träffade rätt folk ;)

Men visst ere så, Sverige ligger lite efter, se bara på the UK tex, their all up innit. De har dansare, fester, tävlingar, selectas, djs, FESTIVALER, klubbar osv. Basically, they got their own mini jamaica ova there. Visst, få saker har vi här med men det är inte i närheten! Men det kommer... Sakta men säkert, det kommer!
  
Vill ha hit gärna dansarna och artisterna så de kan visa what's it all about. Visst, de finns ett fåtal av oss som vet och uppskattar the culture of dancehall n reggae 4 real här i Sverige, som gör det på riktigt, NOT because of some hype thing (Big ups, ni vet vilka ni är!!!). Men det hade varit UNDERBART om resten skulle förstå det också.
För when u do, NOTHING COMPARES to it!!!

Bless // Q


.........!

Jaw droppin moment!!!


Hur mycket är egentligen intressant att veta?

Vad ska skrivas, vad ska informeras om, vad vill ni läsa eller veta?

som vårt första inlägg säger klart o tydligt "Blogg thingy inte vår grej lixom" får ju panik av att veta att blogg videos är upplagda på Youtube.. Så hur ska man då orka sätta sig vid en data o skriva ner saker o ting som händer o görs? speciellt i våran värld!! Vi har aldrig direkt varit så öppna what so ever, vad det nu kan gälla, så när man då pratar om att blogga har det ju varit ett BIG NO NO!!

MEN vi har kommit fram till att vi kommer skriva i denna blogg eller snarare lägga upp blogg-videos då man orkar  eller vill så att ni kanske får in en tå  om vad som händer i vår dansvärld.. Med andra ord, 
-If u DONT know us, then you'll never really know......
// Big Moma


Practice in the beginning of the summer

Bara tanken av att ha 5 olika shower på en vecka tröttade ut oss, och under några timmar i lokalen made us kinda exhausted. Och då...

(Crank up the volume in the first section!)


EnoughTalkTV - Oh Happy Day

So let's try this blog thing again...


RSS 2.0