NUH LINGA - Valborgsfest


MORE PARTY, MOOORE DANCING, MORE GOOD MUSIC AND MOOORE DANCEHALL!


NUH LINGA summed up

MAAAAAD DANCEHALL TUNES by DJ Yangsta & Selecta Keon. Och självklart Enough som dansade ihjäl sig med Fire Di Blackz all night. Betty GOOD! (sorry men så ere booop) & AQceS var också där och representerade bland andra Enough students. Såå mycket dans det var, helt sjukt kul! Dagg and wine blev det också en hel del av :0 Det trodde ni inte va? Haha, folket e fulla av överraskningar.

Personligen så var jag helt sjukt hypad och dansade som jag typ ALDRIG gjort förr, var all over the place. Hade man kunnat hänga i taket hade jag nog gjort det! Tror det var mitt utbrott på att jag är så trött på att vara i Sverige just nu, som ni alla vet så vill vi tillbaka till Jamaica fooort. Måste ju bara arbeta ihop pengarna först, but no worries de jobbar vi på allihopa.Anyways så representerade vi dancehall to di fullest och vet att Melpo gjorde samma sak borta i Findland!

Har ni lite bilder eller klipp från kvällen får ni gärna skicka det till oss: enough.productions@gmail.com

Snart kommer en till fest som ni inte får missa och tror till och med att det är gratis inträde samt ingen åldersgräns :) Until then, have a awesome time! Shulelu.. // Q

AQceS Dancerz @ Audition Midsommar Latino

Idag var det audition för Midsommar Latino i Husby. AQceS Dancerz körde med en ny show som är in the making. Represent where u come from and dancehall 2 di world skulle vi kunna beskriva det som. Ska bli spännande och se om dem kommer med, för det skulle vara super roligt om AQceS fick köra där!!

Vi och Danjah stod på Midsommar Latino scenen förra året och showade, även Fire Di Blackz och Blazzing Faya showed off their dancin skillz. Det är verkligen kul att det vill satsa på att visa upp nya talanger.. REPRESENT, verkligen.

Så håll tummarna för AQceS nu allihopa, ok?

Enough & Danjah

Enough (kvaliten är inte så bra, men det var de bästa jag hittade...)


BTW, SEE YA'LL TONIGHT AT NUH LINGA!!! Be there early, payday weekend! BOOM BLESS!


Just a little treat for di day

Either u love it or u don't... I LOVE IT! Kartel as always.. He can probably sing about anything (even totally ignorant dumb things, yes) and I would still listen to it, GOOOD! :D I will def play dis tune today at class.
But I will NOT go and buy any clarks cuz dey are still MAD UGLY!

WHAA GWAAAAN POOOCAAAN ?!!BOOOM, I'm OUT! // Q


NUH LINGA, 24 april @ BYSIS

Best swedish dancehall club..
THEY'RE BACK! Klubb NuhLinga @ Bysis fredagen den 24 april. Mike och Keon kommer definitivt att spela den bästa musiken straiiight outta Jamaica både reggae och dancehall så om du är ett fan - BE THERE, in time (!) för om vi inte räknat fel så är det väl även lönehelg? :) BOOOM! Se ya'll there!


Fire showin sume love 4 Enough


A while ago but for those who haven't seen it.. Big Ups 2 Fire, he come ah sweden n lock it ;)

Concrete Steppaz Family!!!


Concrete Steppaz Sound:

http://www.enoughdance.blogg.se
enough.productions@gmail.com

Check Di blog !!
www.concretesteppa.blogspo
t.com
concretesteppaz@hotmail.com.

Family members:
Selectas: Keon, Choppa, Gekko
Dancers: Enough Steppaz
Producer: Fred North, Nino
MysticMan/Singer/Producer
DanJah/SingJay/songwriter


Concrete Steppa Pictures:

Maceo Frost: Bla (Pato Pooh feat Adam Tensta- Follow Me)
Duncan Aka Big Papa bla (Mohammed Ali/Labyrint etc)

Oliver Henriquez Aka ODHM
Check out his Videos:
http://www.youtube.com/odmh
Tillsammans Gjorde de Också DanJah My Love Videon....Detta Var Bara lite Smått o Gott utav deras Arbeten!!!Soooooo There U GOO....
Smak prov av HEELA Concrete Steppaz Family!!!!

Bless

ADDICTIVE

Här kommer ett klipp från i somras då vi uppträdde på Frequency, Enough med våra elever Global Dancers (nuvarande AQceS Dancerz) i showen ADDICTIVE. Hope u like it!


Säämst!!! Yes we Kno...

För att va en "dansgrupps blogg" så ÄR vi sämst på att informera om uppträdande etc... We Really Really Suuck!!
Nu på Lördag 10e April Åker vi däremot till Sundsvall Med Concrete Steppaz Members, Bla: DJ Choppa & Sång Fågeln DanJah!

Vi har en massa kommande bokningar speciellt nu under denna månad och under Maj Månad, jag kommer nu att säga att mer info om de kommer, men dont really believe that, för som sagt vi är SÄÄÄMST!!  Men mer info om spelningar kommer med tiden ;)..
Alex e nog värst tror nog hon inte ens vet att vi har en blogg, hahahahhah!!
Jacq får 1 priset som försöker sitt bästa med att uppdatera med klipp o uppdateringar från Jamaica resan 2010...


Jag Steph håller mig neutral, kommer in sådär då o då, ni vet tar en liten runda, såna dagar som dessa då man tar det lugnt i pyjamasen fram till 1- 2 på eftermiddan.. LYX!


On Stephs Speakers for di weekend!


En Äldre Låt! Fin Fint för mina öron!!

Nyare Och Fin Fint För mina tankar!!


RSS 2.0