THE OFFICIAL SWEDISH DANCEHALLL QUEEN CONTEST 2010!!

THE NIGHT YOU SHOULD NOT MISS  !!!!




Det ÄR OBLIGATORISKT för alla Tjejer i detta land som kallar sig själva för DHQ att ställa upp!!

Om det är så att ni sitter i rullstol, om ni ska ha använda namnet DHQ, represent it!! No Joke thing!!
 
do what ever u hav 2 do for THE TITLE!! gör ni inte det.....


Tycker jag att ni INTE förtjänar eller bör använda det namnet, för det är inget man bara kan klassa

sig för, bara sådär...
  Fred, Kärlek & Välsignelser /Big Moma


Kommentarer
Postat av: Anonym

man kan ju inte vara någon om man inte har vunnit!!

Och de som kallar sig det har väll alla vunnit någon gång??!! och varför blev det så viktigt nu heltplötsligt att ställa upp?, ingen har pushat på Dancehall queens så här mycket förut. Sepciellt inte andra dancehall dansare som inte ens tycker om dancehall queen stilen! Gör man så här bara för att man råkar vara med och fixa eventet kanske?, för det är bara nu andra har tyckt att det är viktigt att dom som är på TOPP ställer upp och vi vet alla vilka det är och vilka ni syftar på , Blackout och Bowdown eftersom att de själva sagt att de inte ska vara med!!

2010-09-11 @ 22:54:38
Postat av: Big Moma

Hej Anonym, du har en massa åsikter men är inte så direkt i det du vill få fram så ska försöka svara så gott som...

Vet inte riktigt om det är Oss du menar då du nämner att: "andra dancehall dansare inte gillar dancehall queen stilen" för då kan ju rätta dig med att säga att det är Fel, vi i Enough har aldrig yttrat oss på något sätt alls om att inte tycka om Queen genren för det har vi absolut ingeting emot (då tala jag för oss alla 3).. Om ni känner att folk pushar väldigt mycket just för denna tävling och om det är enbart för man är med och arrangerar eventet, så får ni ta det med dem som arrangerar..



Det handlar inte om vilka som är på "Topp" eller inte, jag kan säga att jag känner att det är viktigt med denna tävling just för att Dancehall Queen Tävlingar har bara vart en grej som jag anser att många arrangörer bara har lekt med, dykt upp en massa tävlingar här och där,var/hur som helst, vilket jag anser då vara en svår grej att kunna kröna en Dancehall Queen för detta Land. Det kan ju mer eller mindre vara 2 klubbar som har nått event och har en Swedish dancehall queen tävling så är det olika tjejer som deltar då blir det oxo 2 vinnare.. vad gör man då? om inte tjejerna ens känner till det andra eventet...



Detta Event kan ge ALLA en chans att visa vad dem går för, 1 event som sätter Sverige på Kartan och visar att det inte finns bara 1 eller 2 beroende på vilken kontakt man har, 1 event med domare som känner till Genren, kulturen etc.. 1 event med sån promotion och publik som ger tävlingen och alla deltagare en Chans..



Sen till det sista.. Jag visste inte att någon av tjejerna i Blackout inte skulle ställa upp, och Bowdown så antar jag att ni syftar på Julie? (då killarna eller Janet inte tävlar) Bara för att det är dem som man har hört och sett mest utav betyder inte att det är dem som är på Topp, dem har Namnet på "kartan" så det är någonting att representera... /Steph

2010-09-12 @ 19:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0