Back in da days

Hallååå DÄR ute.!!!

Då är det såhär att, jag (Big Moma) & Jacq sitter här hemma och har nyligen kollat igenom en MASSA gamla dans klipp och uppträdanden från 2-3 år tillbaka då vi i Enough dansa i dansgruppen Break The SilenCe.
Så vad som är tänkt är att vi ska dela med oss utav några år tillbaka som idag är en massa minnen av Kärlek, glädje, svett, tårar etc från de tider i den stora Familjen. Alltså ett par dansklipp from BACK IN THE DAYS.. så håll utkik efter de inlägget.. n trust me it's nothing u wanna miss

För er som inte vet vilka Break The SilenCe va:

Vi var ett gäng tjejer som dansade för Melpo (Skillz). Under loppet av nått år så blev de tjejer som dansa i Break The Silence en Stängd grupp för Melpos klasser, och vi uppträde på massa olika events som tex (Hoodsfred, UNG08, StreetStar osv).  En dag så fick vi beskedet att Melpo skulle flytta till NYC, vilket tog på oss, men efter en HEEL DEEL tårar o tystnad i danslokalen bestämde vi oss för att utveckla det Melpo hade påbörjat med att medverka i en danstävling. Vi då ca 17 tjejer koreograferade showen helt själva och var tvugna att komma på ett namn  *Break The SilenCe*.. Efter det så fortsatte vi att tävla, uppträda, va "Video chicks" *HOST HOST* och skapade en massa minnen för oss och för andra ögon...


Soon To Come

Kommentarer
Postat av: E

Kände bara hur jag fick en fet klump i halsen av att läsa det där.

Vilka fina fina minnen vi har med varandra kan seriöst säga att jag aldrig har haft så roligt med er alla från break the silence.

Folk såg oss som ett gäng fjortis blatte tjejer som kom från förorten men vi var så mycket mer än det.

När jag tänker tillbaks på våra tider så hade var och en person i gruppen sina problem men vi delade en sak..kärlek till dansen. Med det kom vi långt!

Det är roligt hur man ser era elever och tänker att det där va vi för några år sedan..

Ville bara säga tack till er alla fina ( som åtminstånde hälsar på oss, och inte låsas att dom känner oss). !!



KÄRLEEEEEEEEEEEEEEEEEK !!!!!!



2009-12-04 @ 02:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0