ENOUGH

is EnougH

Träning inför elevernas julavslutning + good food n nice ppl!

Igår tränade vi med AQceS Dancerz (stängda gruppen) inför julavslutningen som vi har nu på tisdag. Det gick bra, tjejerna körde på och lärde sig alla placeringar och övergångar. Det var provning av nightmare-outfits och det kommer bli riktigt nice när allt kommer på plats. Alla elever som vi haft i Solna under hösten ska tillsammans visa upp va de lärt sig i en show som vi kallar "Dreamland" - Den innehåller sovande småbarn, fairys, John Blund och an evil nightmare :) Mer avslöjar vi inte! The rest får ni se på tisdag!!!

Efter träningen så drog vi och åt tillammans allihopa, AQceS & Enough :) Det var nice! Det är roligt att inte bara ses under lektionstid, det kan ju bli lite enformigt o vi vill ha en ännu skönare stämning o sammanhållning i gruppen. Det skadar ju inte att göra roliga saker utanför de fyra svettiga träningslokals väggarna, eller vad tycker ni tjejer? :) Vi åt sjöng lite, åt oss mätta, satt och babblade å mös together, det måste vi göra igen.

Efter maten drog vi, Enough, till studion & softade med Concrete Steppaz. Vi köpte med oss massor av godis, bullar, frukt, nötter & läsk. Å i studio blev det en del showmixande och gaalet med chill. Man fastnar lätt där i några timmar på gott o ont... mest på GOTT :D

Much love 2 AQceS Dancers & the Concrete Steppa family <3 // JacQ

Inna di studio
Enough uppträdande @ Mosebacke

Här kommer ett litet klipp från uppträdande på HYPE - Of the chain @ Kägelbanan/Mosebacke. Tyvärr dog kamerans minne eftersom JacQie glömt att radera gamla blogvideos, som vi inte ens lagt upp än... (!!) Men ni får i alla fall se första delen av showen och resten får ni catcha at the next performance ppl, ajjt!
Hoppas att ni ser att "Sickan" fick vara med i showen också - Do it you way!! - *bupp bupp* som Concrete Steppaz buppade.

A likkle sassa step tribute, some military influences, stomping, gettin paranoid and breakin it down to Major Lazer @ Enough Steppaz bootcamp :) Hela showen i en mening.

Tack till folket som kom och supporta!
// Bless

Trailer "Man Ooman"

Dokumentären kommer att visas den 27 nov på Kägelbanan, Mosebacke! Kl 21.00, dörrarna öppnas 20.30!
Ses där, ni vill inte missa detta!

One love // Enough


ENOUGH, Carli, Jexpert, Marimba and more @ Mosebacke/Kägelbanan 27 nov

PEOPLE NEXT FRIDAY THE 27th, IT IS ON! Put on you dancin shoes and gather all of ur friends, it's gonna be MAD!!

Först visas dokumentärfilmen om jamaica "Man Ooman" kl. 21.00 (dörrarna öppnar 20.30).Sen drar festen igång *bupp bupp* med 2 dansgolv: DANCEHALL och house/electro! TUNGA DJs Carli & Jexpert, Mikey Mic, Ashman och Marimba. Live act med Sweetie Irie (UK)...

och SJÄLVKLART ska ENOUGH vara på plats o hypa och dansa all night long, så come n join us!! Tydligen ska det också vara en danstävling och för att citera folket från facebook "Represent ur crew - its gonna be blood on the dancefloor".

Här hittar du eventet på Facebook, attenda och bjud in dina vänner: http://www.facebook.com/group.php?gid=152364853970C Y'ALL THERE, IT'S GONNA BE MAD!
// Enough


Teaching the students about DANCEHALL

Bupp bupp, whaddup folket! Här kommer ett försenat inlägg från förra veckan..

I tisdags hade vi en föreläsning om Dancehall för alla våra - Solna, Tyresö och Tumba - elever. Vi satte upp en projektor, kopplade in datan och det blev riktigt bra!! Under 2 timmar snackade vi och hade filmtajm och visade en dokumentär om dancehall... O självklart några små klipp från vår egen resa till jamrock :)
Vi berättar alltid om dancehallens historia.. Det ingår alltid i dansterminen om du dansar för Enough och är enligt mig den viktigaste delen av hela kursen. Det är så sjukt många som missuppfattar dancehall och missbrukar dess hype, vilket vi vill ändra på!

Tack till alla elever som kom! Glöm inte det vi lärt er, för nu är det er tur att sprida det vidare!


Bigscreen
------

Efter lektionen rusade vi iväg till Maxwell koserten på Berns som var riktigt bra. Den kärlek som Maxwell fick av folket var sjuk. Stockholm LOVES him, sjöng med i alla låtar och jublade i timmar.. Tror han blev chockad för han var helt speechless på scenen och var sjukt tacksam. If u haven't heard him (an old clip but he sounds exactly the same today): http://www.youtube.com/watch?v=-JYxc5ftEzg :)

Bless! // Q

Ketch Di Dance - *SICKAN*

It's a Concrete Steppaz Thing...  KETCH IT n watch out for "Badman Sickan"


Practise makes perfection- klipp från BMW giget

1. Resan påväg till Göteborg. Big Moma ursäktar oklarheten där i början men det var väldigt tidigt på morgonen och hon hade inte riktigt vaknat upp än och hur det gick för long leg under resan, kunde bara upplevas på plats tyvärr..*HAHA*

Så mycket för att freestyla och få inspiration Moma....

SååJaa, nu börja inspirationen kicka in. En finslipning på lockingen kanske,(Sorry Razzle Dazzle 'n' A-Train) vi har nog tappat lite, men bara Liite.... =)


A joke gone a likkle wrong..

HAHAHA, som ni märker så går de ej längre att klicka på vårt AIK klipp, där Big Moma kör en ramsa och dansar lite dt-dans... Vi tog bort det!
Folk trodde att det var på allvar och blev lite hetsiga. Fick 2051 visningar på 2 dagar och 22 kommentarer... O de flesta förstod inte att det var ett skämt tyvärr.
Aja, vi hade i alla fall skit kul åt de :) Å ni som hann se det... Hoppas att ni också fick er ett smile.

Talk 2 U later... // Bupp  bupp


The King of POP touched ALL of us!MJ- This is it Movie!!!!  ETT MÅSTE...  alla känslor var inblandade när vi såg den häromdan! Det var rena berg o dalbanan, från att skratta, gråta, dansa, sörja, till att dansa gråtandes, skratta sörjandes och applådera för var minsta del där han antingen sjöng, dansa eller sa någonting...
R.I.P


Realeasefest för Mysticmans nya Singel (Giving Me Vibes) @ Mosebacke 6/11


NOTHIN to do with our dancin... AIK AIK AIK!! :)

This fotball thing brings out the best n worst in ppl...
ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN AIK
Congratulations!!

Vi garvade ihjäl oss! // TheHuligans


RSS 2.0