Träning inför elevernas julavslutning + good food n nice ppl!

Igår tränade vi med AQceS Dancerz (stängda gruppen) inför julavslutningen som vi har nu på tisdag. Det gick bra, tjejerna körde på och lärde sig alla placeringar och övergångar. Det var provning av nightmare-outfits och det kommer bli riktigt nice när allt kommer på plats. Alla elever som vi haft i Solna under hösten ska tillsammans visa upp va de lärt sig i en show som vi kallar "Dreamland" - Den innehåller sovande småbarn, fairys, John Blund och an evil nightmare :) Mer avslöjar vi inte! The rest får ni se på tisdag!!!

Efter träningen så drog vi och åt tillammans allihopa, AQceS & Enough :) Det var nice! Det är roligt att inte bara ses under lektionstid, det kan ju bli lite enformigt o vi vill ha en ännu skönare stämning o sammanhållning i gruppen. Det skadar ju inte att göra roliga saker utanför de fyra svettiga träningslokals väggarna, eller vad tycker ni tjejer? :) Vi åt sjöng lite, åt oss mätta, satt och babblade å mös together, det måste vi göra igen.

Efter maten drog vi, Enough, till studion & softade med Concrete Steppaz. Vi köpte med oss massor av godis, bullar, frukt, nötter & läsk. Å i studio blev det en del showmixande och gaalet med chill. Man fastnar lätt där i några timmar på gott o ont... mest på GOTT :D

Much love 2 AQceS Dancers & the Concrete Steppa family <3 // JacQ

Inna di studio
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0