Day 2 ah JAMAICA - Swedish Fam, Above A Dem, Shady Squad & alot of dancing!

We party EEEVEERYYYDAY (som Chi Ching säger) och självklart alot of dancing! Med hela gänget på plats drog vi ut och dansade. Shady Squad och Above A Dem va på plats och gjorde kvällen ännu bättre. Här kommer lite bilder och klipp, dock med dålig kvalitet för att det var såå mörkt, men hoppas att ni catchar viben ändå.

First off - SHADY SQUAD - killarna e grymma och göra sin egen grej. Det crew som dansar sina kominationer med galen musikalitet.. Fångar beats som man inte ens lagt märke till, tills man ser att dem dansar till dem, de e NICE! Dem e ett allsidigt crew som inte bara dansar dancehall och när dem gör sin grej.. Ahh look for urself. Killin it!


Last BUT NOT LEAST!! ABOVE A DEM! I detta klipp är inte hela gänget med men förmodligen de tyngsta dansarna i crewet (...? decide 4 urself) - Ovamarz, Peanut och Sir Yummy. Allihop var tidigare med i Ravers Clavers men har nu lämnat dem för att göra sin egen grej tillsammans men några andra bl.a. Pelpa och Mundo (oxå tidigare med i Ravers). Här behöver vi inte ens säga nånting klippet talar för sig själv, men vi gör det ändå... DERAS FLOW OCH KÄNSLA, MURDA! MUUUUUUURDA SA VI! Btw de e Ovamarz som gjort Nuh Bahavia, om ni inte redan visste det. Look out for inna di clip!


Ladyz.. Hot hot hot!

Mike & jacQie

Shady Squad inna di dance


Melpo & Mike (Sir Yummy in di back, he's up 2 sumthing ;)

Ovamarz [Above A Dem] och Melpo Mellz ppl

We only got love 4 di dancefloor



EXITED ... ?

Allas våran Popeye


// Yuh dunnoh, ppl!!


Kommentarer
Postat av: Aleks

Shieeet va kul ni haft! Vill också t Jamaicaa! :(

2010-02-25 @ 18:51:24
URL: http://vybz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0