JAMAICA - NO PROBLEM

Efter 15 timmar pa ATLs flygplats kandes det som om vantan i 2,5 timmar (pa skjuts fran flygplatsen) var latt som en platt. Eller vad sager du Bettson? Yes, hon haller med :)
Och nu ar vi i JAMROCK people. Man har inte riktigt fattat att man ar tillbaka, kanns mest naturligt,  nastan som att komma hem fast annu battre. Det slog en lite nar vi akte in over Kingston i planet, shit vi ar har igen liksom.. Men bara nastan! Det kommer val sjunka in sen nar vi star dar pa festen ikvall bland allt folk n all the dancers och hor dancehallmusiken blasta pa hogsta volym. OOOUUUUHH!
Efter lite nodvandig shopping av mat och hushalls artiklar sa har vi nu atit och powernapat. Snart ska vi borja gora oss i ordning for kvallen och som ni kanske vet sa kommer den inte att avslutas tidigt utan snarare vid 7 pa morgonkvisten. HYPEN man kanner nu assa.. OJ OJ OJ!
Anyways hoppas att ni har det bra dar hemma i minus grader & n lots of snow bland alla deprimerade svenskar ;)
BTW, SAKNAR INTE KYLAN ETT DUGG!!! Moahahaha....
Det vi saknar ar prickar over bokstaverna :( men hoppas att ni kan lasa va det star i alla fall. Nasta inlagg far bli pa engelska istallet ;) For fler inlagg ska det bli.. Om vi nu pallar att ta oss tiden att skriva.
BLESS // Q

Kommentarer
Postat av: AQceS DANCERS

AQceS saknar er!! <3

2010-01-21 @ 14:24:23
Postat av: Enough

Hej anonym. Vi har faktiskt inte den blekaste aning om vad du menar :S? Skulle vilja se den kommentaren, med tanke på att vi aldrig har lämnat någon kommentar på hennes blogg.

MVH /Enough

2010-02-01 @ 20:46:46
Postat av: Anonym

hejhej, kommer man kunna komma in i dansgruppen? :)

2010-02-12 @ 23:30:21
Postat av: Steph

Hej Hej!

Enough är en privat dansgrupp som skapats via vår vänskap samt intresse o vilja.. en ny medlem med oss, är ingeting vi har funderat på öppet mer någonting vi diskuterat inom vår vänskaps krets sinsemellan. Sorry, däremot uppskattar vi verkligen viljan, verkligen! men däremot ska jag hålla kvar den förfrågningen o prata med tjejerna.. U never kno.. Take Care/ Stephenie

2010-02-13 @ 18:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0